Turvajärjestelmät

Jablotron on yksi Euroopan suurimmista turvajärjestelmien valmistajista ja on palkittu useilla kansainvälisillä palkinnoilla innovatiivista tuotteistaan kehittyvillä markkinoilla.

JA60 : Kodin turvajärjestelmä kiinteistösi täydelliseen suojaamiseen

JA60 –järjestelmä soveltuu pienen ja suuren kodin tai kiinteistön monipuoliseen valvontaan. Helppokäyttöisyys ja hyvä laajennettavuus takaavat onnistuneen kiinteistön suojaamisen. JA60 on helppo asentaa ja käyttää. Langaton laajennusmahdollisuus tekee siitä täydellisen hybridijärjestelmän vaativimpaankin kohteeseen.

» Lue lisää

 

JA80 : Monipuolinen kodin- ja yrityksen turvajärjestelmä

JA80 –järjestelmä soveltuu kodin- ja yrityksen monipuoliseen valvontaan. Helppokäyttöisyys ja hyvä laajennettavuus takaavat onnistuneen kiinteistön suojaamisen. JA80 tarjoaa markkinoiden monipuolisimman langattoman laajennusvalmiuden, joka tekee siitä täydellisen hybridijärjestelmän vaativimpaankin kohteeseen.

» Lue lisää

 

JA100 : Uuden sukupolven käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä

JA100 -järjestelmä soveltuu kaikenlaiseen kiinteistön valvonta- kulunvalvonta- ja kiinteistönautomaatio ratkaisuihin. Täysin uudenlainen käyttäjäystävällinen hallinta mahdollistaa suuren ja monipuolisen järjestelmän mutta silti ainutlaatuisen ja helppokäyttöisen käyttömukavuuden. JA100 on oikea ratkaisu kerrostaloasunnosta suuren toimistohotelliin.

» Lue lisää

 

Azor : Ainutlaatuisen yksinkertainen kodin hälytinjärjestelmä

Azor –järjestelmä on Jablotron tehtaan näkemys ainutlaatuisen yksinkertaisesta langattomasta kodinturvajärjestelmästä, joka täyttää silti vaativat EN50131- turvastandardit kiinteistön suojaamiseen. Azor soveltuu myös tee-se-itse asennettavaksi.

» Lue lisää

 
Ota yhteyttä!
K-S Ecoled Oy - Punasillantie 31 B, 40950 MUURAME - 010 281 9910 - info@ecoledlight.fi

© K-S ECOLED Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®