Ecoled

LED-valaistus ja sähköurakointi
050 575 3775

Miksi LED-valaisimiin kannattaa investoida?

Investointi LED-valaistukseen ei periaatteessa ole investointi, koska vaihto LED-valaistukseen saa aikaan merkittäviä säästöjä sähkölaskussa. Pienemmän sähkölaskun myötä LED-valaistus maksaa itse itsensä takaisin nopeallakin aikajänteellä. Esimerkiksi rahoituksella hankitun LED-valaistuksen voi kuitata takaisin pelkästään säästyneillä euroilla, jolloin siitä jäänyt raha voidaan kohdentaa esimerkiksi muuhun liiketoiminnan haasteeseen tai investointiin.

Säästöä ei kerry pelkästään pienemmästä kulutuksesta. LED-valaistuksen myötä säästöä kertyy myös täydellisestä huoltovapaudesta, kustannustehokkaasta valaistusohjauksesta sekä jäähdytystarpeen pienentämisestä. Nämä huomioon ottaen LED-valaistus on monella mittarilla järkevä ratkaisu yrityksen sisä- ja ulkotilojen valaistukseen.

Yrityksen toimitilojen valaistuksessa sekavärivalaistus on huono ratkaisu kaikilla osa-alueilla. Huono ja kellastunut valaistus ei tuo tuotettasi parhaalla mahdollisella tavalla esiin ja tarkkaa työtä vaativien tuotteiden valmistus on hankalampaa. LED-valaistus ei ole pelkästään tavallista valaistusta halvempi, vaan se on myös huomattavasti tehokkaampi ratkaisu.