Ecoled

Teollisuuden LED-valaistus

Muun muassa he luottavat osaamiseemme

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!

Teollisuuskiinteistöjen LED-valaistukset kokonaisvaltaisena palveluna

Kokeneet sähköalan asiantuntijamme hoitavat tehokkaan, korkeatasoisen ja energiaa säästävän LED-valaistuksen kaikenkokoisiin tuotantorakennuksiin, toimitiloihin ja muihin teollisuuden kiinteistöihin. Saat valaistukset ja valaistusohjaukset meiltä kokonaisvaltaisena palveluna aina suunnittelusta asennustöihin saakka.

Halusitpa parantaa vanhan kiinteistösi valaistusta ja energiatehokkuutta tai varmistaa uudisrakennuksesi kattavan valaistuksen, oikeanlaisten LED-valojen valinta ja huolellinen asennus ovat yksi kokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Ecoled suunnittelee ja asentaa laadukkaan LED-valaistuksen kiinteistöösi tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Paras valaistus kokeneilta ammattilaista

LED-valolaitteiden huolellinen valinta ja asennusten oikea suunnittelu takaa kiinteistösi riittävän valaistuksen minimikustannuksin. Käytämme asennuksissamme vain parhaita LED-valaistustuotteita. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemuksen ja koulutuksen myötä syntynyt tietotaito ja osaaminen. Nämä tekijät takaavat kiinteistöösi energiatehokkaan ja korkeatasoisen valaistuksen.

Käytämme valaistuksen suunnittelemiseen DIALux-valaisinohjelmistoa, mikä takaa tarkan, laadukkaan ja asiakaskohtaisesti räätälöidyn lopputuloksen vaativiinkin kohteisiin.