Ecoled

LED-valaistus ja sähköurakointi
050 575 3775

Teollisuuden LED-valaistus

Muun muassa he luottavat osaamiseemme

Teollisuuskiinteistöjen LED-valaistukset kokonaisvaltaisena palveluna

Kokeneet sähköalan asiantuntijamme hoitavat tehokkaan, korkeatasoisen ja energiaa säästävän LED-valaistuksen kaikenkokoisiin tuotantorakennuksiin, toimitiloihin ja muihin teollisuuden kiinteistöihin. Saat valaistukset ja valaistusohjaukset meiltä kokonaisvaltaisena palveluna aina suunnittelusta asennustöihin saakka.

Halusitpa parantaa vanhan kiinteistösi valaistusta ja energiatehokkuutta tai varmistaa uudisrakennuksesi kattavan valaistuksen, oikeanlaisten LED-valojen valinta ja huolellinen asennus ovat yksi kokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Ecoled suunnittelee ja asentaa laadukkaan LED-valaistuksen kiinteistöösi tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Paras valaistus kokeneilta ammattilaista

LED-valolaitteiden huolellinen valinta ja asennusten oikea suunnittelu takaa kiinteistösi riittävän valaistuksen minimikustannuksin. Käytämme asennuksissamme vain parhaita LED-valaistustuotteita. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemuksen ja koulutuksen myötä syntynyt tietotaito ja osaaminen. Nämä tekijät takaavat kiinteistöösi energiatehokkaan ja korkeatasoisen valaistuksen.

Käytämme valaistuksen suunnittelemiseen DIALux-valaisinohjelmistoa, mikä takaa tarkan, laadukkaan ja asiakaskohtaisesti räätälöidyn lopputuloksen vaativiinkin kohteisiin.

Säästää rahaa ja ympäristöä

Enemmän valoa pienemmällä sähkön kulutuksella. 

Päivittämällä vanhan valaistuksen nykyaikaisiin LED-ratkaisuihin, on mahdollista saavuttaa jopa 50-80 % säästöjä valaistuksen sähkönkulutuksesta.

Valaistuksen päivittäminen maksaa nopeasti itsensä takaisin säästämällä sähköä ja on samalla käytännön teko ympäristön puolesta.

Luotettava ja helppo ratkaisu

Säästää aikaa ja vaivaa, koska LED-valaistus on huoltovapaa ratkaisu. LED-valaisimilla on huomattavasti pidenpi käyttöikä, 50 000 – 100 000 tuntia. 

Verrattuna perinteiseen valaistukseen, LED-valaistusta ri tarvitse olla koko ajan huoltamassa tai vahtamassa kuluvia osia.

 

Lisää työturvallisuutta ja mukavuutta

Parempi valaistus parantaa tuottavuutta ja auttaa henkilökuntaa jaksamaan paremmin.

Tapaturmat ja virheet vähenevät hyvässä valaistuksessa.

 

 

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!