Tarvitsetko valot teollisuushalliin tai turvajärjestelmän omaisuutesi suojaksi? Haluaisitko sähkötyöt uudisrakennukseesi tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi?

Sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olipa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen. K-S ECOLED Oy on TUKESin valtuuttama rekisteröity sähköurakoitsija, joka hoitaa sähkötyöt niin koteihin kuin liike- ja toimitiloihinkin. Palvelemme asiakkaita turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Suunnittelemme ja suoritamme laadukkaat sähköasennukset
Rakensitpa uutta tai remontoitpa vanhaa, sähköasennus on yksi työkokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Ilman sähköä päivittäiset toimet joko kotona, tai liiketoimintaa pyörittäessä vaikeutuvat huomattavasti vaikuttaen koko päivän kulkuun. K-S ECOLED Oy suunnittelee ja suorittaa kaikenlaiset sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa energiatehokkuuden saavuttamisessa, joka näkyy myöhemmin sähkölaskussasi.

Tilaa sähköasennus vain luotettavalta ammattiyritykseltä
Kun tarvitset sähköasennusta ja haluat varmistaa turvallisen ja huolettoman sähkönkäytön, kannattaa kääntyä K-S ECOLED Oy:n puoleen. Ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentajamme palvelevat sinua tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä!
K-S Ecoled Oy - Punasillantie 31 B, 40950 MUURAME - 010 281 9910 - info@ecoledlight.fi

© K-S ECOLED Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®