Ecoled

LED-valaistus ja sähköurakointi
050 575 3775

Valaistuksen sähköasennukset

Valtuutettu sähköurakoitsija on luotettava kumppani valaistuksen sähköasennuksissa

Kun tarvitset sähköasennusta valaistukseen liittyen ja haluat varmistaa turvallisen, varman ja huolettoman toiminnan, käänny Ledi Groupin puoleen. Halusit sitten valot teollisuushalliin tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi, ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentajamme palvelevat sinua. Ledi Group hoitaa valaistukseen liittyvät sähkötyöt niin teollisuuteen kuin liike- ja toimitiloihinkin ammattitaidolla ja kattavalla kokemuksella. 

Suunnittelemme ja suoritamme laadukkaat sähköasennukset

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset valaistuksen sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä sekä energiatehokkuuden ja sähkönkulutuksen minimoimisessa saavuttamisessa, mikä näkyy myöhemmin sähkölaskussasi.

Tilaa sähköasennus vain luotettavalta ammattiyritykseltä

Sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olivatpa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen.