Ecoled

Sähköasennukset

Valtuutettu sähköurakoitsija on luotettava kumppani sähköasennuksissa

Kun tarvitset sähköasennusta ja haluat varmistaa turvallisen, varman ja huolettoman sähkönkäytön, käänny Ecoledin puoleen. Halusit sitten valot teollisuushalliin, turvajärjestelmän omaisuutesi suojaksi, sähkötyöt uudisrakennukseesi tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi, ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentajamme palvelevat sinua. Ecoled hoitaa sähkötyöt niin koteihin kuin liike- ja toimitiloihinkin ammattitaidolla ja kattavalla kokemuksella. 

Suunnittelemme ja suoritamme laadukkaat sähköasennukset

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä sekä energiatehokkuuden ja sähkönkulutuksen minimoimisessa saavuttamisessa, mikä näkyy myöhemmin sähkölaskussasi.

Tilaa sähköasennus vain luotettavalta ammattiyritykseltä

Sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olivatpa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen.