Videovalvonta

Jablotronin tytäryrityksen, Jablocomin GSM-valvonta ja -turvakamerat ovat alan johtavia tuotteita. Sisäänrakennetut ilmaisimet ja pimeänäkö takaavat, että kaikki epäilyttävä huomataan ja älykäs hälytyslogiikka taas takaa, että vain oikeiden uhkien hälytykset toimitetaan sinulle.

   

GSM-turvakamera: EYESEE

EYESEE on markkinoiden monipuolin GSM-turvakamera kotiin, mökille tai yritykseen. Kuvallinen hälytystieto antaa sinulle selkeän kuvan tilanteesta, voit myös katsoa live-kuvaa milloin vain. GSM-datayhteys varmistaa turvallisen tiedonsiirron nettiin tai mobiiliin ilmaisen Jablotool-ohjelmiston avulla. Kätevän etähallinnan kautta hallitset kameraa mistä tahansa.

» Lue lisää

 

HCVR-HDCVI KIT PKT4, HD-CVI 2:n kameran järjestelmä SISÄ/ULKO

Valmis myymälän tai toimiston HD-CVI videovalvontajärjestelmä. Järjestelmä sisältää 2 kameraa IR-valoilla, kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Asennusta varten järjestelmän mukana on 2 valmiskaapelia ja muuntaja. Videotallennin tallentaa 30 kuvaa sekunnissa 1080p videokuvaa. Järjestelmällä voidaan etävalvoa kohdetta internet-selaimen tai mobiililaitteen avulla. Tallennin on 4 kanavainen, joten se on laajennettavissa 2:llä lisäkameralla. Täyden resoluution 1920x1080 on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. HD-CVI kuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva.

» Lue lisää

 
Ota yhteyttä!
K-S Ecoled Oy - Punasillantie 31 B, 40950 MUURAME - 010 281 9910 - info@ecoledlight.fi

© K-S ECOLED Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®