Ecoled

LED-valaistus ja sähköurakointi
050 575 3775

Ledi Group Oy | Ecoled – Enemmän valoa, vähemmän sähköä.

Yhteistyökumppanisi sähkötöissä

Tarjoamme valaistuksen, turvallisuuden ja sähköurakoinnin tuotteineen ja palveluineen asennettuna, käyttöönotettuna ja käyttökoulutuksen kera – unohtamatta mahdollista huoltosopimusta, joka takaa asiakkaillemme huolettoman, turvallisen ja kustannustehokkaan järjestelmän vuosiksi eteenpäin. Olemme sähköalan yhteistyökumppani, jonka pätevät ja kokeneet ammattilaiset toteuttavat mitä moninaisimmat asennukset kaikenkokoisiin kohteisiin niin sisään kuin ulos. 

Luotettava alan ammattilainen

Olemme Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES:n rekisteröimä sähköurakoitsija, joka toteuttaa asiakkailleen monipuoliset sähköalan palvelut aina tarpeiden ja kohteen mukaan räätälöidysti. Kun valitset yhteistyökumppaniksesi Ecoledin, voit olla varma, että saat toimintavarman, kestävän ja turvallisen ratkaisun kaikkiin kohteisiin. 

Energiatehokkaat sähköratkaisut

Korkeatasoinen LED-valaistus säästää energiaa valaistuksesta ja viihtyvyydestä tinkimättä. Aloitamme jokaisen projektin huolellisella suunnittelulla, ja käytämme vain parhaita LED-tuotteita. Näin takaamme asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan kukkaroa ajatellen. 

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!