K-S ECOLED Oy

FILOSOFIA


Konseptimme on Suomen mittapuussa ainutlaatuinen: Tarjoamme valaistuksen,  turvallisuuden ja sähköurakoinnin tuotteineen ja palveluineen asennettuna, käyttöönotettuna ja käyttökoulutuksen kera – unohtamatta mahdollista huoltosopimusta, joka takaa asiakkaillemme huolettoman, turvallisen ja kustannustehokkaan järjestelmän vuosiksi eteenpäin. 

Yhtiömme omistajista Vesa Vuorenpää on toiminut turvallisuusalalla 90-luvun alusta alkaen rakentaen niin isojen, kuin pienempien arvokohteiden turvallisuusjärjestelmiä. Vastaavasti Mikko Suojanen on oman yrityksensä kautta tehnyt suuria sähköurakointeja (mm. Hotelleja, Kauppakeskuksia ym.). Tämä osaaminen on nyt integroitu K-S ECOLEDin LED-osaamiseen ja tarjontaan. Voimme siis tarjota yrityksellenne kokonaisvaltaista palvelua.

JOHTORYHMÄ


Kimmo Loippo

Hallituksen puheenjohtaja. Kimmo toimii hallituksen puheenjohtajana myös 1997 perustamassaan Runtech Systems Oy:ssä, joka on paperiteollisuuden energia- ja käyttötehokkuuden osaaja. Kimmon ydinosaamista on kannattavuuden ja tehokkuuden optimointi.

Vesa Vuorenpää

Turva-alan ammattilainen. Vesa oli perustajajäsen Turvallisuuspiste Oy:ssä toimien siinä vuosina 1998-2012. Tuona aikana Turvallisuuspisteestä kasvoi eräs suurimmista yksityisistä Suomalaisista turva-alan yrityksistä. Vesa toimi yrityksessä hallituksen puheenjohtajana. Vuosina 2012-2013 toimi yrittäjänä turva-alan yrityksessä Valvontaturvassa, kunnes yritys fuusioitui 2013 energiatehokkuuslaskelmia tekevän Next1 Oy:n kanssa.

Vesa on rutinoitunut yritysjohtaja (mm. yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ja runsaasti käytännön kokemusta yrittämisestä, sekä johtamisesta).

 

Mikko Suojanen

Sähköurakoinnin ammattilainen. Mikko perusti Sähköasennus Mikko Suojanen yrityksen toimien siinä yrittäjänä vuosina 2003-2015. Tuona aikana hän toteutti merkittäviä sähköurakointiprojekteja eteläisessä Suomessa (mm. Hotelleja ja Kauppakeskuksia). Mikon selkeä visio sähkösuunnittelusta, sähköasennuksista, sekä projektoinnista kiteytyy hänen roolissaan K-S ECOLEDin asennuspäällikkönä ja asennus- ja huoltoverkostomme rakentamisessa.

Markku Saarikoski

Myynnin ammattilainen. Markku on tehnyt myyntityötä vuodesta 1993 lähtien eri toimialoilla ja eri kohdemarkkinoille, mm. vähittäiskauppaan, valmistavaan teollisuuteen, sekä julkiselle sektorille. Markku on perustajajäsen Apricolor Oy:ssä, ollen edelleen sen osaomistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Markun selkeä visio myynnistä kiteytyy hänen roolissaan K-S ECOLEDin myyntipäällikkönä ja myyntiverkostomme rakentamisessa.

 
K-S Ecoled Oy - Punasillantie 31 B, 40950 MUURAME - 010 281 9910 - info@ecoledlight.fi

© K-S ECOLED Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®