Monipuoliset sähköalan palvelut turvallisesti ja nopeasti

K-S ECOLED Oy on monipuolinen ja kokenut sähköalan ammattilainen Jyväskylästä. Palvelemme luotettavasti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaitamme kaikenlaisten sähkötöiden parissa. Olemme menestyksekkäästi suorittaneet vaativatkin sähkötyöt lukuisissa uudisrakennus- ja saneerauskohteissa. Referenssejämme on ravintoloista hotelleihin ja teollisuushalleista omakotitaloihin. Lisäksi asennamme turvajärjestelmät tuotteineen, LED-valaistuksen sisä- tai ulkotiloihin tuotteineen, palovaroitinjärjestelmät, antenni-, tele- ja yleiskaapelointiasennukset, sekä huolehdimme järjestelmien huolloista ja määräaikaistarkastuksista. Palvelemme sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Kattava palveluvalikoimamme käsittää niin sähkö-, turvajärjestelmä-, LED-valaistus-, palohälytin- ja antenniasennukset kuin verkkokaapeloinnitkin. Asiantunteva ja sähkötöiden pätevyysvaatimukset täyttävä henkilökuntamme löytää parhaan palveluratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Työt hoidetaan huolellisesti pitäen asennus- ja käyttöturvallisuus aina etusijalla. K-S ECOLED Oy tarjoaa myös laajempia sähköistyspalveluja haastaviin kohteisiin yhteistyöverkoston avulla. Lue lisää palveluistamme alla olevista linkeistä!

Teetä sähkötyöt kokeneella ammattilaisella!

Kun kotisi tai liiketilasi on sähkötöiden tarpeessa, kannattaa ottaa yhteyttä alan kokeneeseen ja luotettavaan ammattilaiseen. K-S ECOLED Oy on TUKESin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) rekisteröimä sähköurakoitsija, joka toteuttaa monipuoliset sähköalan palvelut tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä!

Referenssit

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori
Laajavuorentie 30, 40740 JYVÄSKYLÄ
Huoneistosaneeraus

Scandic Kuopio
Satamakatu 1, 70100 KUOPIO
Huoneiston, käytävän ja vastaanoton saneeraus

Cumulus Pori
Yrjönkatu 24, 28100 PORI
Huoneistosaneeraus

 

Cumulus Lahti
Kauppakatu 10, 15140 LAHTI
Huoneistosaneeraus

Rantasipi Aulanko Hämeenlinna
Juhlatalo Kavaljeerin saneeraus

Jyväskylän salibandy Oy
Sykeraitti 7, 40630 JYVÄSKYLÄ
Projekti

 

Kaisaniemen Cumulus
Kaisaniemenkatu 7, 00100 HELSINKI
Huoneistosaneeraus

Cumulus Pohjanhovi
Pohjanpuistikko 2, 96200 ROVANIEMI
Huoneistosaneeraus

 

K-S Ecoled Oy - Punasillantie 31 B, 40950 MUURAME - 010 281 9910 - info@ecoledlight.fi

© K-S ECOLED Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®